La Mula signalerer noget voldsomt, både på etikentten, alkoholproducenten men også den lakforseglede prop gør sit til indtrykket. Vinen er lavet på økologiske druer, fra vinstokke der er mellem 80 og 100 år gamle. Er lagret 20 mdr. på nye franske egefade. Vinen blev første gange fremstillet i 2004 og laves i et meget begrænset antal, ca. 1.400 flaske om året.
Rubinrød vin der er mørk som blæk. Meget kraftig aroma, der minder mere om portvin end almindelig rødvin. Her er så rigeligt af blomme og rosin, men desværre også alkohol. Alene på næsen, ville den sagtens kunne forveksles. Smagen er derimod meget tør med tanniner der nærmer sig det hårde. På nuværende tidspunkt er den desværre ikke i den bedste balance, næsen er meget sød og smagen meget tør. Alle finere nuancer har det med at forsvinde mellem de to poler. I den ellers fyldige smag findes kirsebær, syltede blommer og masser af port. En speciel vin, der desværre ikke kan leve op til prisen. 600 kr. er meget for en vin og meget for en flaske portvin - og når den så ligger et sted mellem vin og port, uden rigtigt at excellere i nogle af kategorierne, føler man sig lidt snydt. Den kan næsten ikke drikkes uden mad, dels grundet intensiteten og alkoholen og dernæst grundet garvesyren.