Fakta om vinen
Type
Rødvin
Producent
Domaine Jean Bousquet
Årgang
2009
Alkohol
15.5%
Skruelåg
Nej
Økologisk
Ja
Druer
Malbec
Land
Mendoza
Område
Argentina
Kort over vinregion Mendoza


Årgang 2009
Pris
149,95 kr./1 stk.
Forhandler
Wine.dk

Brugerne synes
0 har vurderet vinen:

Malbec Grande Reserve 2009

149,95 kr. hos Wine.dk ved køb af 1 stk.
Malbec Grande Reserve 2009 2009

Vinder af Decanters store test af Argentinsk Malbec - uanset pris! Forventningerne var naturligt høje, for der findes meget godt Malbec og når prisen så er sølle 150 kr. for en topvinder udvalgt blandt ca. 130 vine, så kan det hele kun blive en god aften.

Vinen er sortviolet, med dyb farve og glasfuld. Næsen er varm og aromatisk, uden dog at være specielt kompleks. Her er sveskeblomme, kanel og lak. Der mangler noget dybde og kant, i forhold til at vi har fat i noget af det bedste vin fra Argentina. I munden er vinen silkeblød og fed, med en god portion garvesyre i eftersmagen som gør at den er ganske tør. Vinen er både varm og sød, uden nogle af delene dog stikker ud, men mindre havde været bedre. Varmen i duften udmønter sig desværre også i et mærkbart indslag af alkohol i smagen. Der er tale om grande reserve udgaven og det er et eklatant eksempel på, at mere ikke altid er bedre. Mindre alkohol og mindre sødme havde faktisk være en del bedre her.

Jeg er bestemt ikke imponeret. Faktisk er jeg ret sikker på, at jeg ville have foretrukket adskillige andre vine blandt de 130 forskellige Malbec'er, for som skrevet i indledningen, så er der masser af god vin på Malbec, der ofte benævnes som Argentinas nationaldrue.

Vinanmeldelse september 2012 af LBJ.

Flere vinanmeldelser fra Mendoza (10)

Hvidvin fra Centrale Mendoza
Rødvin fra Mendoza
Rødvin fra Centrale Mendoza
Hvidvin fra Centrale Mendoza
Hvidvin fra Mendoza
Rødvin fra Luján de Cuyo
Rødvin fra Centrale Mendoza
Rødvin fra Mendoza
Rødvin fra Centrale Mendoza
Rødvin fra Mendoza

middel god meget god fremragende exceptionel