Fakta om vinen
Type
Rødvin
Producent
Bodega Chacra
Årgang
2009
Alkohol
14%
Skruelåg
Nej
Økologisk
Nej
Druer
Pinot Noir
Land
Patagonia
Område
Argentina
Kort over vinregion Patagonia


Årgang 2009
Pris
169,00 kr./12 stk.
Forhandler
Philipson Wine

Brugerne synes
0 har vurderet vinen:

Barda 2009

169,00 kr. hos Philipson Wine ved køb af 12 stk.
Barda 2009 2009

Barda er lavet af danskeren Hans Vinding-Diers. Barda er den mindste vin på Pinot Noir, hvor Trienta y Dos og Cincueta begge rangerer over. Barda er lagret 11 mdr. i franske egefade - lad os antage, at de ikke er nye, når det ikke eksplicit angives.

Vinen har en brundrød, let transparent farve. Duften er relativt afdæmpet i forhold til området. Her er masser af frugt og bær, roser og et krydret strejf af sødlig tobak og lakrids. I munden er vinen poleret og fløjlsblød med en smule tannin bagerst i ganen. Overraskende let i smagen, medium fyldig, og ikke videre Pinot Noir agtig. Er ganske overrasket over denne vin, havde forventet en helt anden stil. Smagen er ingenlunde burgundisk, her er vægten lagt på frugt og fedme. Jeg vil nok have skudt på noget italiensk, men sådan kan man, i hvert fald jeg, ofte blive narret af vine fra den nye verden...

Fin vin, der kan drikkes af alle, da den både er fyldig og let, selvom de to ting burde udelukke hinanden. Men det betyder også, at den mangler både dybe og kompleksitet og så må en vin da godt have lidt kant.

Vinanmeldelse februar 2013 af LBJ.

Flere vinanmeldelser fra Patagonia (1)

Rødvin fra Neuquén

middel god meget god fremragende exceptionel